Vi söker ny medarbetare!

Vi på EKG är i en expansiv fas och söker nu en ny medarbetare till vårt kontor i Inre hamn i Karlstad. Vi är idag 11 personer med kompetens inom el- och teleområdet. Vi erbjuder tjänster inom bland annat projektering, utredning, kalkyler, besiktning och dokumentation.

Arbetsbeskrivning

Vårt team för el och belysning utomhus behöver utökas och söker nu en ny medlem. Tjänsten innefattar projektering, utvärdering, utredning, gestaltning och besiktning av el- och belysningsanläggningar i utomhusmiljö. Våra främsta kunder är kommuner och Trafikverket men även landsting, bostadsbolag och privata aktörer förekommer.

Din profil

Vi ser gärna att du är en lösningsfokuserad och socialt utåtriktad person. Du har teoretisk och/eller praktisk erfarenhet av elinstallationer – gärna utomhusbelysning ur ett tekniskt och gestaltande perspektiv.

Du kan arbeta både enskilt och i grupp, har goda datorkunskaper och är van att arbeta i mjukvaror som till exempel Office365, Autodesk, Dialux/Relux.

Ansökan

Skicka intresseanmälan med kontaktuppgifter och CV till christian.nilsson@ekg.se
Välkommen med din ansökan senast 7 september. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan!

Share This